Фармацевти
Контакт

<< Назад

Стрелец

Јуни ќе биде месец кога Стрелците ќе се ослободат од своето минато и ќе почнат нова фаза од животот кога ќе се фокусираат само на сегашниот момент. Ќе сретнете некој што ќе ви го покаже патот по кој подоцна ќе одлучите да го следите. Оваа личност се појавува во вашиот живот поради одредена причина, затоа сфатете ја како ваш водич и обидете се да апсорбирате што повеќе информации и совети што ќе ви ги даде. Исто така, слушајте го вашето тело и дајте му и одмор. Јогата, на пример, е идеална за овој месец.

Јуни ќе биде идеално време за чистење и реорганизација на вашиот дом. Стрелците треба да ги искористат слободните вечери, да ги средуваат работите што не ги користат и да ги донираат во добротворни цели. Наменскиот простор во станот ќе ви помогне да се концентрирате. Покрај тоа, ќе биде одлично време за повторно средување на мислите.

Во средината на јуни ќе имате тенденција да ги преценувате вашите физички способности. Ако одите на планинарење, треба да си поставите цели со помалку барања за да не ризикувате какви било повреди, кои би можеле да ги комплицираат следните месеци.