Фармацевти
Контакт

<< Назад

Вага

Во декември вагите ќе бидат срдечни и гостопримливи. Ќе уживате во тоа што можете да израдувате некого, па ќе напредувате во купувањето божиќни подароци и подготовките за празниците. Ќе добиете вкус и за романса, која вашиот партнер ја чека долго време, па поканете го на вечера и одвојте интимни моменти само за вас двајцата. Во овој период може да ве очекуваат некои изненадувања, па затоа нека ви бидат отворени очите. Ќе бидете со одлично здравје, па во целост ќе уживате во божиќните празници.

Од почетокот на месецот ќе ве обземе божиќната атмосфера. Нема да мислите на ништо друго освен на претстојните празници кои ќе ги поминете во кругот на семејството. Можеби имате некои грижи за кавги што може да се појават. Дури и да се случат, ќе се обидете да останете позитивни и да ги решите со вашиот дипломатски пристап.

До крајот на декември можеби ќе се чувствувате обземени од меланхолија и помислата дека помина уште една година. Не грижете се. Влијанието на Месечината ќе биде силно, а во новата година ќе зачекорите со десната нога, па заборавете на сомнежите и уживајте во новогодишната ноќ што е можно повеќе.