Фармацевти
Контакт

<< Назад

Водолија

Водолиите воопшто нема да застанат во март бидејќи ќе бидат доста активни, а ќе бидат многу одлучни, па дури и сурови во однос на следење на нивните цели. Ќе ви оди подобро отколку што би очекувал вашиот шеф, а ќе биде изненаден од вашите достигнувања. Вашата самодоверба ќе расте, а вие ќе станете центар на вниманието. Веројатно ќе доживеете забелешки и непријателски погледи од вашите љубоморни колеги кои сакаат да бидат на вашата позиција. Делумно тоа ќе ве натера да се чувствувате добро, но од друга страна ќе ве допре и ќе одите кај партнерот да барате поддршка.

Водолиите ќе бидат многу зафатени овој месец. Вашиот труд и успех ќе имаат тенденција да ги надминат вашите вообичаени перформанси, што би можело да биде одлична можност да ги искористите и да добиете зголемување на платата или да добиете бенефит за вработените што ви биле одбиени во минатото.

Сепак, во март ќе бидете многу импулсивни во другите аспекти од животот, што може да го наруши вашиот однос со оние со кои сте блиски. Кога ќе одвојат време да одговорат на вашата порака, тоа ве фрустрира и затоа може да одлучите да поминете помалку време со некои од нив или целосно да ги избегнете.