Фармацевти
Контакт

Назад

Аптека „Амброзија Фарм“ во Скопје има потреба од ФАРМАЦЕВТ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

Аптека „Амброзија Фарм“ во Скопје има потреба од ФАРМАЦЕВТ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

Потребни квалификации и карактеристики:

  • Положен стручен испит
  • Поседување на Лиценца за работа
  • Познавање на англиски јазик
  • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office
  • Работно искуство во аптека ќе се смета како предност
  • Амбициозна, дисциплинирана личност со желба за тимска работа во одлична работна атмосфера

Доколку сте заинтересирани, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на email: ambrozijafarm1@gmail.com со ознака: Оглас за работа или може да нè контактирате на телефон 02-3224-399. Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.

Прикачете го вашето CV

1 + 4 =