Фармацевти
Контакт

Назад

Аптека „Линцура“ во Скопје има потреба од ФАРМАЦЕВТ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

Аптека „Линцура“ во Скопје има потреба од ФАРМАЦЕВТ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

Потребни квалификации и карактеристики:

  • Положен стручен испит
  • Поседување на Лиценца за работа
  • Познавање на англиски јазик
  • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office
  • Развиени комуникациски вештини
  • Органанизирана и самоиницијативна личност

Доколку сте заинтересирани, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на email: aptekalincura@yahoo.com со ознака: Оглас за работа или може да нè контактирате на телефон 075 280 082. Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.

Прикачете го вашето CV

4 + 3 =