Фармацевти
Контакт

Назад

Аптека „Мак Фарм“ во Скопје има потреба од ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

Аптека „Мак Фарм“ во Скопје има потреба од ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

Потребни квалификации и карактеристики:

  • Претходно работно искуство во аптека ќе се смета за предност
  • ССС медицинско училиште – отсек фармацевтски техничар (со приложено уверение за положен стручен испит)
  • Работа со компјутери
  • Способност за брзо учење
  • Комуникациски вештини
  • Cамоиницијативност и организираност
  • Способност за флексибилност и работа во тим

Што нудиме:

  • Можност за напредување
  • Можност за надградување
  • Конкурентна плата, во согласно на вашето искуство и стекнато знаење

Вашата Професионална Биографија, доставете ја преку полето Брза Апликација или на емаил: ubavka.bekarovska@gmail.com.
За дополнителни информации обратете се на телефонскиот број: 072 250 346

Прикачете го вашето CV

2 + 5 =