Фармацевти
Контакт

Назад

Аптека „Павлофарм“ во Скопје има потреба од ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ

Аптека „Павлофарм“ во Скопје има потреба од ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ

Потребни квалификации:

ВСС – Дипломиран фармацевт со лиценца за работа
Добро познавање на работа со компјутери

Посакувани карактеристики:

Стручност и елоквентност
Комуникациски вештини
Способност за брзо учење
Тимски дух и колегијалност
Организираност и динамичност

Што нудиме:

Солидна плата, согласно Вашето искуство и знаење
Можности за дополнителни бонуси за успешност во работата и остварени таргети
Можности за напредување и надоградување

Го очекуваме Вашето ,,CV”

mail:  finansiiapt@t.mk

Прикачете го вашето CV

4 + 4 =