Фармацевти
Контакт

Назад

Биди дел од BETTY!

АПЛИЦИРАЈ!

Маркетинг концептот BETTY обединува голем број аптеки низ целата земја. Со цел да може полесно да направиме линк помеѓу BETTY аптеките и нивните идни потенцијални вработени, нудиме можност за аплицирање на едно место, а Вашата апликација ќе ја доставиме до сите BETTY аптеки кои во моментот имаат потреба од нови вработени.
Доколку сте фармацевт или фармацевтски техничар и сакате да го продолжите својот кариерен развој во некоја од BETTY аптеките, Ве молиме пополнете ја електронската апликација за работа.

Прикачете го вашето CV

2 + 1 =