Фармацевти
Контакт

Назад

Оглас за Фармацевтски техничар со лиценца за работа (Аптека „Алое“ Скопје)

АПЛИЦИРАЈ!

Аптека „Алое” Скопје лоцирана во Ѓорче Петров има потреба од проширување на својот тим со фармацевтски техничар со лиценца за работа и со работно искуство во аптека. Ако сте комуникативни, спремни за тимска работа и имате работно искуство во аптека, испратете го Вашето СV на aptekaaloe@gmail.com со напомена – оглас за фармацевтски техичар. Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.

Прикачете го вашето CV

2 + 2 =