Фармацевти
Контакт

Назад

Оглас за дипломиран фармацевт за работа во аптека (Аптека „Макмедика“ Скопје)

Аптека „Макмедика“ во Скопје има потреба од дипломиран фармацевт за работа во аптека.

Аптеката се наоѓа во Порта Влае.

Потребни квалификации и карактеристики:

  • положен стручен испит
  • стручност
  • комуникациски вештини
  • организираност и самоиницијативност

Доколку сте заинтересирани, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на email: nuckamak@yahoo.com со ознака: Оглас за работа. Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.

Прикачете го вашето CV

3 + 4 =