Фармацевти
Контакт

Назад

Оглас за Дипломиран Фармацевт и Фармацевтски Техничар во Штип (Аптека „Био-Лек“)

Аптека „Био-Лек“ Штип има потреба од фармацевтски техничар и дипломиран фармацевт.

Доколку сте заинтересирани или за повеќе информации јавете се на телефон 078/257-120.

 

Прикачете го вашето CV

5 + 4 =