Фармацевти
Контакт

Назад

Оглас за Дипломиран Фармацевт и Фармацевтски Техничар во населба Аеродром (Аптека „Голд-Мун“ Скопје)

?ВРАБОТУВАМЕ?

 

Аптека Голд-Мун има потреба од Дипломиран Фармацевт и Фармацевтски Техничар во населба Аеродром.

 

Посакувани карактеристики на кандидатите се:

✅ Самоиницијативност за продажба

✅ Желба за постојано надградување

✅ Способност за тимска работа

✅ Развиени комуникациски вештини со пациенти

Потребни квалификации:

  • Високо образование/Средно образование: Дипломиран фармацевт/Фармацевтски техничар (лиценца за работа)
  • Со или без работно искуство (кандидатите со работно искуство имаат предност)
  • Работа со компјутери

Работното време е во две смени.

 

Пратете Ваше CV нашата email адреса:

gold-mun@hotmail.com

или јавете се на телефонскиот број: 070269-898

 

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.

Прикачете го вашето CV

5 + 2 =