Фармацевти
Контакт

Назад

Оглас за Фармацевт и Фармацевтски Техничар во Скопје (Аптека „Полин“)

Аптека Полин, има потреба од следнава работна позиција: ФАРМАЦЕВТ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР 


​Потребни квалификации:

  • ВСС – Дипломиран фармацевт и Фармацевтски техничар;
  • Поседување на Лиценца за работа;
  • Познавање на англиски јазик;
  • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office.

Посакувани карактеристики:

  • Развиени комуникациски вештини;
  • Стручност и елоквентост;
  • Организирана и одговорна личност;
  • Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе;
  • Професионалионален и љубезен однос кон клиентите, развивање и одржување на добри односи;
  • Позитивен став.

Доколку сте заинтересирани, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на email: aptekapolin@gmail.com со ознака: Оглас за работа или може да нè контактирате на телефон 075 448 075. Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.

 

Прикачете го вашето CV

3 + 4 =