Фармацевти
Контакт

<< Назад

НАЈГОЛЕМ АЛИГАТОР ВО ГРАДОТ ЧИКАГО

септември 1, 2019

Чикашката полиција во текот на летото потврдила дека гласините за алигатор кој слободно се движи во едно од градските излетнички места се точни. Лагуната Хумболт парк е место кое привлекува многу туристи, а градските официјални лица презеле опсежна акција насочена кон фаќање на неочекуваниот жител, за кого се проценува дека е долг помеѓу еден и два метра. По фаќањето, алигаторот ќе биде сместен во Зоолошка градина.

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>