Фармацевти
Контакт

<< Назад

Најнепристапна црква во светот

јануари 26, 2016

[vc_column width="1/1"]

Најнепристапната црква во светот се наоѓа во Грузија, а изградена е во 9 век на врвот на природен варовнички монолит висок 40 метри. Оваа необична црква, посветена на Максим Исповедникот, со векови привлекувала пустиници. За време на археолошките ископувања е пронајден скелет од последниот монах кој тука живеел, веројатно во 13 век.

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>