Фармацевти
Контакт

<< Назад

Најубави природни феномени

март 25, 2016

[vc_column width="1/1"]

За пет најубави природни феномени на планетата Земја се сметаат аурора бореалис, или поларна светлина на северот од Норвешка; миграцијата на кралски пеперутки од Карпестите Планини во шумските предели на Мексико; езерото на медузи во Република Палау, југоисточно од Филипини; светлечки пештери во регијата Ваитомо на Нов Зеланд, во кои просторот го осветлуваат светулки, и смарагдните геотермални извори во Националниот парк Јелоустон во САД.

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>