livsane-magneyijum-citrat-direkt

LIVSANE Магнезиум цитрат директ

30 ќесички

…бидејки Вашето семејство го заслужува најдоброто.

flebaven-500mg-30-tab

Флебавен филм обложени таблети

30x 500mg,
30 x 1000mg,
60 x 500mg

Флебавен содржи чист и микронизиран диосмин кој:
• ja зголемува еластичноста на вените
• има противвоспалително дејство
• ја намалува појавата на отоци и ослободува од болка и чувство на замор и тежина во нозете
• ги подобрува сите симптоми поврзани со хемороиди: болка, крвавење и оток во аналниот предел. Флебавен 1000 mg содржи најмногу микронизиран диосмин во една таблета и при хронична венска болест се зема еднаш на ден.

probiodrops

PROBIODROPS

10ml

PROBIODROPS, Прашокот за перорални капки e 20g специфична пробиотска формулација која содржи внимателно избалансирани два соја на пробиотски бактерии, природни жители на цревната микрофлора (Lactobacillus rhamnosus Rosel-11 и Lactobacillus helveticus Rosell-52), кои со својата активност придонесуваат за здравјето и функцијата на дигестивниот тракт. PROBIODROPS® е наменет за доенчиња постари од еден месец, деца и возрасни.

probiotic

PROBIOTIC

10 капсули

PROBIOTIC® се препорачува за употреба кај возрасни и деца кога постои ризик од нарушување на природниот состав и рамнотежа на микрофлората, или во состојби кога е потребно обновување на цревната микрофлора која е претходно нарушена од ејствувањето на разни внатрешни или надворешни фактори како што се вишок на желудочна киселина, жолчни соли, променета или неправилна исхрана, неадекватен квалитет на вода за пиење, земање некои лекови, настинка и инфекции, привремена промена на местото на престој или климатските услови.

bedoksin

Бедоксин

20 таблети

Бедоксин е синтетски витамин Б6. Има значајна улога во метаболизмот на аминокиселините, јаглехидратите, мастите, како и во создавање на хемоглобинот. Се користи при недостиг на витамин Б6 во организмот, во профилакса и терапија на периферен невритис.

oligogal-se

Oligogal® Se

30 капсули

Содржи селен во комбинација со витамини A, C и E. Селенот е есенцијален олигоелемент, неопходен за нормално функционирање на организмот. Селен во комбинација со витамините A, C и E има антиоксидативно дејство, придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем, заштита на клетките од оксидативен стрес, нормална функција на штитната жлезда, одржување на нормална коса, нокти, вид.

baneocin-mast

Банеоцин маст

20g

Банеоцин се користи превентивно како и при инфекции поврзани со рани, повреди, изгореници и како локална заштита од инфекции по хируршки интервенции. Наменет е за надворешна (дермална) употреба. Може да се аплицира локално на кожа, слузница, рани, телесни шуплини итн. Достапен е во облик на прашок и маст.

baneocin-prasak

Банеоцин прашок

10g

Банеоцин се користи превентивно како и при инфекции поврзани со рани, повреди, изгореници и како локална заштита од инфекции по хируршки интервенции. Наменет е за надворешна (дермална) употреба. Може да се аплицира локално на кожа, слузница, рани, телесни шуплини итн. Достапен е во облик на прашок и маст.

hydrolyzed-collagen-pro-strukturen-protein

HYDROLYZED COLLAGEN ПРО-СТРУКТУРЕН ПРОТЕИН       

Ја подобрува кожата, косата, ноктите и забите. Ги намалува брчките на лицето, стриите и целулитот на телото. Ги редуцира болките во зглобовите. Помага во детоксикација на телото.

chitosan-plus

CHITOSAN PLUS

60 капсули

Покажува благопријатно влијание на : SUPER HAMA ГЕЛ ПРОТИВ ИРИТАЦИИ нормализирање на тежината/исфрлање на маснотиите од организмот/регулирање на метаболизмот/искористување на гликозата од страна на клетките/регулирање на потребата за блага храна.

sprej-protiv-komaraca

СПРЕЈ ПРОТИВ КОМАРЦИ

100ml

СТОП на непријатните каснувања од комарци и други инсекти, со колекцијата производи од Doctor’s произведени на природна база без токсични материи. 4-часовна заштита. Не ја масти кожата. Ја дезодорира и негува кожата.

stik-protiv-komaraca

СТИК ПРОТИВ КОМАРЦИ ЗА ДЕЦА

50ml

СТОП на непријатните каснувања од комарци и други инсекти, со колекцијата производи од Doctor’s произведени на природна база без токсични материи. 4-часовна заштита. Не ја масти кожата. Ја дезодорира и негува кожата.

super-hama-gel-protiv-iritacije

SUPER HAMA ГЕЛ ПРОТИВ ИРИТАЦИИ

50ml

СТОП на непријатните каснувања од комарци и други инсекти, со колекцијата производи од Doctor’s произведени на природна база без токсични материи. 4-часовна заштита. Не ја масти кожата. Ја дезодорира и негува кожата.

snizotop

СниЗтоп

30 таблети за џвакање

Состав:
• Биоактивни супстанции добиени од јајца од потполошка
• Цинк.
Ви помага да се соочите со окуларни, кожни или респираторни симптоми предизвикани од сезонска чувствителност и влијаниа од околината. 10- 15 минути БРЗО ДЕЈСТВО. НЕ ПРЕДИЗВИКУВА ПОСПАНОСТ. Може да го употребуваат ВОЗРАСНИ И ДЕЦА ОД 6 ГОДИНИ.

Пред употреба внимателно прочитаjте го упатството во пакувањето. За повеќе информации обратете се кај Вашиот лекар или фармацевт.