Фармацевти
Контакт

<< Назад

Препорака на месецот – jyли 2016

[vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/06/Beutin.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]BEAUTIN COLLAGEN[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”][/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]Течен колаген во комбинација со хијалуронска киселина, додаток на исхраната со два одлични вкуса. Ја задржува елaстичноста и цврстината на кожата и го одржува нормалното здравје на зглобовите.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/06/Dona.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]DONA® 1500 mg[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]20 кесички[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]Содржи глукозамин сулфат кој припаѓа на групата нестероидни антивоспалителни и антиревматски лекови. Се користи за третирање симптоми на остеоартритис, т.е. болка и ограничување на функцијата.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/06/Apetit-control.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Apetite&weight control
GLUCOMANNAN FORMULA
[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]90 капсули[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]Придонесува за намалување на телесната тежина, како и за одржување на нормалното ниво на холестерол во крвта.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/06/Sholl.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Scholl Velvet soft[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]апарат за пети[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]Електричен апарат за професионално отстранување на тврда кожа во домашни услови, со специјално дизајниран ролер со дијамантски кристали кој со голема брзина го отстранува вишокот тврда кожа и ги омекнува стапалата уште при првата употреба.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/06/Strong-nature.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]STRONG NATURE[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]Активен јаглен 10 капсули[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]Како додаток во исхраната има поволен ефект врз регулацијата на варењето на храната и врз детоксикација на организмот.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/06/Diarino-1.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Diarino® ORS[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]10 вреќички х 5,4 g[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]Ефикасен во превенција и терапија на дијареја и повраќање и ја надоместува загубата на вода и електролити. Содржи култури од живи лиофилизирани квасци Saccharomyces cerevisiae var boulardii.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/06/Ladival.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]LADIVAL®[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]гел за заштита од сонце SPF 20[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]ЗА ЗДРАВА И ПОТЕМНЕТА КОЖА – Гелот за заштита од сонце наменет е за кожа која е склона кон алергии на сонце. Сигурно ја штити чуствителната кожа од изгореници и оштетувања предизвикани од сонцето. Содржи антиоксиданти, витамин Е и природни масла, без парфем, вештачки бои и конзерванси.
ДЕРМАТОЛОШКИ ТЕСТИРАН. УЖИВАЈТЕ НА СОНЦЕ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/06/Anticom-duo.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]ANTIKOM[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]спреј за распрскување
roll-on гел[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]ANTIKOM производите се наменети за заштита од каснувања од комарци и други инсекти. Природни антирепеленти -средства против комарци и други инсекти, кои не содржат активни состојки од хемиско потекло, бои, парфеми, алкохол и парабени. Затоа се безбедни за употреба кај возрасни и деца над 3-годишна возраст.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/06/Vuka.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Vuka Vuka®[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]20 таблети[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]Vuka Vuka® претставува биолошки активен додаток на исхрана за комплексно решавање на машките проблеми. Содржи природен растителен комплекс, извор на флавоноиди, сапонини и танини. Неповторливата комбинација на лековитата природна моќ, тајните на древната медицина и најновите научни достигнувања го прават препаратот Vuka Vuka® незаменлив за современиот маж.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/06/Sinedol.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Sinedol гел[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]40 g[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]Sinedol гел – eдинствена комбинација за победа на болката. Помага во лекување на спортски и други повреди, воспаление на тетиви, венски заболувања (воспаление на вени, проширени вени), акутна невралгична болка и воспаление во регијата на рамениот зглоб. Sinedol гел jа намалува болката, отокот и го забрзува лекувањето.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/02/Magnezium-Direct.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Magnеzijum 300 Direkt[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]20 кесички[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]Оптимална количина на магнезиум кај зголемени потреби на организмот. Се консумира без течности/без шеќер, погодно за дијабетичари.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/05/Evitol.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Евитол®[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]30 обложени таблети[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]Има позитивно дејство врз целото тело: го подобрува имунитетот, го спречува оштетувањето на крвните садови и ги штити од атеросклеротични промени, исто така, ја олеснува апсорпцијата на некои други витамини.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/06/Novolaks.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Новолакс®[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]30 обложени таблети[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]Се употребува за повремен запек или неправилно празнење на цревата, хроничен запек или запек поврзан со хемороиди, воспоставување нормални движења на цревата по хируршки интервенции.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/12/BlockMax-kids.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Блок Макс®[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]за деца 100 ml суспензија[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]Овозможува брзо и лесно намалување на покачена телесна температура, болка при растење на забите, како и други помали болки и болки при повреди.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/06/BETTY-kurpi.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]BETTY Влажни марамчиња[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]72 парчиња[/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false”]Влажни марамчиња за бебиња наменети за секојдневна нега на осетлива кожа. Се препорачуваат и за возрасни со осетлива кожа.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider][mk_mini_callout]

Пред употреба внимателно прочитаjте го упатството во пакувањето. За повеќе информации обратете се кај Вашиот лекар или фармацевт.[/mk_mini_callout][mk_padding_divider size=”60″][vc_column_text disable_pattern=”false” margin_bottom=”60″]Архива од Препораки на месецот:
jyни | jули | август | септември | октомври | ноември | декември | jануари’16 | февруари’16 | март’16 | април’16 | маj’16 | jyни’16[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]