Фармацевти
Контакт

<< Назад

Препорака на месецот – Ноември 2019

[vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2019/10/livsane_magnesium_500mg_angled.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]LIVSANE Магнезиум 500mg високо концентриран

20 шумливи таблети[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1509460108212{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1564864220535{margin-bottom: 0px !important;}”]Лактоактив капсули за секојдневно подобрување на имунитет содржат млечно – киселински бактерии кои стигнуваат до цревата. Дозирање – 1 капсула на ден.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2019/10/livsane_cranberry-plus_frontal.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]LIVSANE Брусница Плус 

30 капсули[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1506792083297{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1564864458599{margin-bottom: 0px !important;}”]Новото органско сертифицирано арганово масло на LEA е 100% чисто и органско масло кое е познато по неговите антиоксидантни карактеристики. Содржи големи количини на витамин Е кој е неопходен за здрава коса и кожа.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2019/10/femibion-1.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”] Femibion® за бремени 1

30 таблети[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1506782810219{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1572468176756{margin-bottom: 0px !important;}”]Од моментот на планирање па сè до крајот на третиот месец од бременост.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2019/10/femibion-2.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”] Femibion® за бремени 2

30 таблети[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1506791676558{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1572468264222{margin-bottom: 0px !important;}”]Од четвртиот месец на бременост до крај на периодот на лактација.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2019/10/herbion_islandski-lisaj.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Хербион® од исландски лишај

сируп 150ml[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1509460332632{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1572468312869{margin-bottom: 0px !important;}”]Помага при сува кашлица, засипнатост и болно грло.
• За возрасни и деца (1+)
• Со пријатен вкус
• Без шеќер[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2019/10/herbion_brslen.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Хербион® од бршлен

сируп 150ml[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1506792665116{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1572468367507{margin-bottom: 0px !important;}”]Сирупот Хербион® од бршлен го олеснува искашлувањето при продуктивна кашлица.
• За возрасни и деца (2+)
• Со пријатен вкус
• Без шеќер[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2019/10/snup-zajedno.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]SNUP® 0,1 %, 0,05% спреј за нос[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1506793022071{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1572468417944{margin-bottom: 0px !important;}”]SNUP® спреј за нос, раствор, содржи активна супстанција ксилометазолин која ги стеснува крвните садови на слузницата на носот и со тоа се намалува отокот и се зголемува проодноста на носните канали.Наменет е за олеснување на симптомите кај затнат нос, хроничен и алергиски ринитис како  и кај  синузитис.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2019/10/gingio-120.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Гингио 120mg

60 филм обложени таблети[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1506793275042{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_text][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1572468469882{margin-bottom: 0px !important;}”]Го зголемува памтењето и капацитетот за учење.
Помага при вртоглавица, зуење во ушите, главоболка, депресивно расположение.
Ја подобрува микроциркулацијата во мозокот.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2019/10/oligogal-se.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Oligogal® Se

30 капсули[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1572468512651{margin-bottom: 0px !important;}”]Додаток во исхраната, содржи селен во кобинација со витамини: A,C, и Е. Селенот е есенцијален олигоелемент, неопходен за нормално функционирање на организмот и неговата улога е заштитна.Oligogal Se, селен во кобинација со витамини: A,C, и Е учествува во одбрана на организмот од стрес, зрачење,смог и други штетни фактори од средината.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2019/10/diabil.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]ДИАБИЛ

30 капсули[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1572468550849{margin-bottom: 0px !important;}”]Бенефити од употреба на Диабил :

*допринесува за одржување на нормални концентарции на глукоза во крвта
*допринесува за нормален метаболизам на макронутриентите (јаглехидрати, протеини и масти)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][mk_image src=”https://betty.mk//wp-content/uploads/2019/10/antinicota.jpg” margin_bottom=”20″ crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h4″ color=”#393836″ size=”20″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]Antinicotea® Reserve Filters Х 10

Super Mini Filters Zeolitx24

Reserve Filters Zeolit Х 10[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1572468616438{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider][mk_mini_callout]

Пред употреба внимателно прочитаjте го упатството во пакувањето. За повеќе информации обратете се кај Вашиот лекар или фармацевт.[/mk_mini_callout][mk_padding_divider size=”60″][/vc_column][/vc_row]