Фармацевти
Контакт

<< Назад

РЕМЕК-ДЕЛО ОД КУЈНСКИ ЅИД

ноември 1, 2019

Сликата која е дело на фирентинскиот уметник Чени ди Пепа Чимабуе е пронајдена во францускиот град Компјењ. Досегашната сопственичка ја чувала над шпоретот и мислела дека се работи за многу стара икона. Што се однесува до староста, не згрешила со оглед на тоа дека овој уметник создавал во 13 век, а се смета дека меѓу неговите ученици бил и прочуениот Џото. Вредноста на делото е проценета на 6 милиони евра, така што сопственичката сигурно е подготвена да се откаже од него.

ДИЕТАЛЕН КАЛКУЛАТОР

Со помош на долниот калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци

Дознај повеќе >>

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Дознајте го хороскопот за тековниот месец.

Дознај повеќе >>