Фармацевти
Контакт

<< Назад

За фармацевти

[vc_row padding=”0″][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”false” margin_bottom=”10″]ВETTY е маркетиншки концепт − програма за лојалност на крајните потрошувачи. Програмата обезбедува алатки за маркетинг кои и помагаат на аптеката да го подигне нивото на своите услуги и да создаде свои лојални клиенти.

Маркетинг концептот BETTY обединува голем број аптеки низ целата земја. Таа е напредна програма за соработка базирана на искуствата на локалните традиции и најсовремените трендови во развојот на аптекарската практика во Европа. Општата цел кон која се стремиме е аптека целосно ориентирана кон клиентот и неговите потреби.

BETTY се развива во 4 земји од Балканската група на Феникс Фарма − Бугарија, Србија, Македонија, Босна и Херцеговина.[/vc_column_text][mk_button dimension=”flat” size=”large” icon=”mk-moon-arrow-right-7″ icon_anim=”side” url=”https://betty.mk//registered/betty-login/” align=”center” margin_bottom=”60″ bg_color=”#15397f” btn_hover_bg=”#56b145″]

Влез за фармацевти

[/mk_button][/vc_column][/vc_row]