Фармацевти
Контакт

LIVSANE

Livsane е бренд на висококвалитетни фармацевтски производи, достапни единствено во Betty аптеките, овозможено од групацијата на Phoenix Pharma. Само во Betty аптеки!

LIVSANE HOT LEMON 20 кесички топол напиток со вкус на лимон

Топол напиток со вкус на лимон со цел поддршка на имунолошкиот систем. Содржината на витамин Ц во производот одговара приближно на содржината на витамин Ц во три лимони.