Фармацевти
Контакт

LIVSANE

Livsane е бренд на висококвалитетни фармацевтски производи, достапни единствено во Betty аптеките, овозможено од групацијата на Phoenix Pharma. Само во Betty аптеки!

Health & Protection

LIVSANE HOT LEMON 20 кесички топол напиток со вкус на лимон

Топол напиток со вкус на лимон со цел поддршка на имунолошкиот систем. Содржината на витамин Ц во производот одговара приближно на содржината на витамин Ц во три лимони.