Farmacistët
Kontakti

PËR NE

KUSH JEMI NE?

Ne kujdesemi për shëndetin tuaj, kini besim në njohuritë dhe përvojën tonë.

Zbuloni më shumë

Për ne

Kujdesi për shëndetin e gjithsecilit që hyn në farmaci në kërkim të një produkti ose këshille ekspertësh është thelbi i praktikës së mirë farmaceutike. Në farmacitë BETTY, ndjeheni të sigurt, të rehatshëm dhe të shpërblyer. Synimi të cilin po përpiqemi ta arrijmë është të krijojmë një farmaci që është e hapur për ju dhe nevojat tuaja.

Çfarë mund të prisni në një farmaci BETTY?

• Më shumë vëmendje, respekt dhe ndihmë profesionale nga farmacisti
• Furnizim më të mirë
• Produkte me zbritje si rekomandimi i muajit
• Revistën shëndetësore BETTY, që shpërndahet falas vetëm në farmacitë BETTY dhe ofron përmbajtje interesante dhe me tematika të ndryshme
• Ekskluzivisht dhe vetëm në farmacitë BETTY mund të gjeni produktet LIVSANE

Betty Revista

Andrej Stojanovski - NOTON DREJT SUKSESIT

Gusht 2020

Zbuloni më shumë

PROMOCIONET

REKOMANDIMI YNË

15 produkte që ju rekomandojmë për muajin gusht - për një verë të mbushur me kujdes të duhur për shëndetin tuaj.

Zbuloni më shumë

KALKULATORI DIETIK

Me ndihmën e kalkulatorit të mëposhtëm mund të planifikoni vaktet e përditshme në mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë

Zbuloni më shumë >>

HOROSKOPI MUJOR

Zbuloni horoskopin për muajin aktual.

Zbuloni më shumë >>

Këshilla për shëndetin tuaj

BETTY REVISTA | GUSHT 2020

Andrej Stojanovski – NOTON DREJT SUKSESIT | Numri 77

Leishmania – Sëmundje ngjitëse e lëkurës, të cilën mund t’jua transmetojë kafsha shtëpiake

| Dr.med.vet. Julijana Milkova Amb.Vet. Kasper-15 duo Doktoreshë e Mjekësisë...

Zbuloni se çfarë shoku udhëtimesh jeni?

| 1. Kur shikoni bileta të avionit ose oferta të...

Meditimi: Ushqim për çdo trup dhe mendje

| Sara Sekovska Instruktore e jogës – Punoj me veten…...