Фармацевти
Контакт

Преку мали промени во секојдневието до значајно подобрување на физичкото и менталното здравје

Депресија и анксиозност

Преку мали промени во секојдневието до значајно подобрување на физичкото и менталното здравје

| Софија Манчева психолог, психотерапевт под супервизија и фитнес тренер...

Медитација – Храна за секое тело и ум

| Сара Сековска јога инструктор – Работам на себе… –...

Што е психолошка отпорност?

| Александра Прошева-Драгоманова Клинички психолог / Гешталт психотерапевт Психолошко советувалиште...

Епидемија на денешницата – АНКСИОЗНОСТ

| психолог, Маријана Гугоски Анксиозноста, позната во психологијата како вознемиреност,...

Запознајте ја терапијата со плетење

| Ова не е само обична плетка Запознајте ја терапијата...

КАТЕГОРИИ