Фармацевти
Контакт

ТОПЛИНАТА НА ДОМОТ

BETTY работилница

ТОПЛИНАТА НА ДОМОТ

По илјада и илјада години примена филцот е сè уште...

ПОДАРОЦИ

По илјада и илјада години примена филцот е сè уште...

ШЕШИР ЗА ДОБРО РАСПОЛОЖЕНИЕ

По илјада и илјада години примена филцот е сè уште...

РЕШЕНИЕ ЗА ТОПЛИТЕ ДЕНОВИ

По илјада и илјада години примена филцот е сè уште...

УКРАСИ ЗА ВЕНЧАВКИ

По илјада и илјада години примена филцот е сè уште...

ВОЛНА, САПУН И ФАНТАЗИЈА

По илјада и илјада години примена филцот е сè уште...

НЕЖНИОТ ДОПИР НА СВИЛАТА

Боењето свилени марами дава безгранични можности за играње со боите, фантазијата и различните техники. Додека класичните техники подразбираат употреба на восок и користење рамки конструирани така што марамите ќе се распнат над нив, ние се одлучивме за нешто поедноставен пристап кој одзема помалку време. Трпението, секако, е неопходно при изработка на ова забавно хоби, но крајниот резултат секогаш вреди за вложениот труд.

Категорија: BETTY работилница

април 1, 2019

ВЕСЕЛ ЗИМСКИ АРАНЖМАН

Сезоната на новогодишните празници е период исполнет со посебен вид радост и возбуда. Се подготвуваат подароци за најдрагите, се прават планови за пречекот на Новата година, се носат важни одлуки за следните месеци и се размислува за уште многу работи. Покрај сето тоа, секаде во воздухот се чувствуваат позитивни вибрации, а, се разбира, дека и ние сами сме заслужни за нивното ширење.

Категорија: BETTY работилница

декември 1, 2018

СЕКОГАШ ДОСТАПНИ ЗАЧИНИ

Деталите се она што на вашиот дом му дава единствен, препознатлив изглед. Со малку фантазија, вашата кујна ќе биде истовремено и убава и функционална.

Категорија: BETTY работилница

ноември 1, 2018

СТАРО ТЕНЏЕРЕ, НОВИ ИДЕИ

Постојат работи од кои со не драго срце се откажуваме, а често водечки меѓу нив се старите тенџерињата. Иако добро знаеме дека поради својата истрошеност веќе не се безбедни за употреба во кујната, ние, сепак, упорно ги чуваме меѓу останатите садови. Кога ја чистиме кујната ќе тргнеме да ги фрлиме, па ќе се сетиме на сите оние убави јадења и сите оние убави дружења со специјалитети направени во нив. Тогаш ги враќаме назад и така до следниот пат. Нашиот предлог ви овозможува да го задржите вашето омилено тенџере, со малку променета намена.

Категорија: BETTY работилница

октомври 1, 2018