Фармацевти
Контакт

ЏЕМПЕР

Мода

ЏЕМПЕР

Од обична работна облека до ревии на висока мода, навистина...

ПАНТАЛОНИ

Од обична работна облека до ревии на висока мода, навистина...

ЛЕТЕН ФУСТАН

Од обична работна облека до ревии на висока мода, навистина...

ЛЕТНА ТОРБА

Од обична работна облека до ревии на висока мода, навистина...

КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ

Од обична работна облека до ревии на висока мода, навистина...

ФАРМЕРКИ

Од обична работна облека до ревии на висока мода, навистина...

ЕШАРПА

Едноставно не постои можност да ги имате премногу во гардероберот.

Категорија: Мода

април 1, 2019

МАЛ, ЦРН ФУСТАН

Со едноставен крој, променлива должина во зависност од желбите и количината на лична смелост, со можност за носење на апсолутно сите видови друштвени настани, малиот црн фустан претставува моден феномен кој не може да се спореди со кое било друго парче облека. Во време кога се подготвуваме за претстојните празници, секогаш е добро да се знае дека постои сигурно решение кое нема да нè остави незабележани на прославата.

Категорија: Мода

декември 1, 2018

ТРЕГЕРИ

Некои детали во облеката едноставно одбиваат да излезат од мода и покрај промената на трендовите. Трегерите на таа листа заземаат важно место.

Категорија: Мода

ноември 1, 2018

МАНТИЛ ЗА ДОЖД

Модните трендови се менуваат, некогаш во недостиг на инспирација креаторите посегнуваат по рециклажа на старите решенија, некогаш некои модни лудости се носат една сезона и никогаш повеќе. Меѓутоа, тоа не е случај со мантилите за дожд. Ова парче облека едноставно секогаш е актуелно, а покрај тоа е и исклучително практично за есен, пролет, па дури и за благите зимски денови.

Категорија: Мода

октомври 1, 2018