Фармацевти
Контакт

Вежби по породувањето

Спорт

Вежби по породувањето

| Вежби по породувањето Физичката активност е корисна навика во...

ИНТЕРВЈУ: Едина Муса: НЕГУВАЈТЕ ГО СПОРТСКИОТ ДУХ

|   BETTY: Во последно време се истакнавте како персонален...

Интересни информации за јогата

| Ако размислувате дали да започнете со јога, тогаш вие...

Како да се мотивирате за да се вратите назад на вежбањето?

| Ајде на шопинг | Еден од начините со коишто ќе...

Интервју – Борко Ристовски: НАДВОР ОД ГОЛОТ

| Покрај секојдневните интензивни тренинзи дали практикуваш некоја друга спортска...

Магијата на елеганцијата и балансот

| Скокови, вртења и елегантни движења кои се секогаш добредојдени...

Никогаш не е предоцна

Без разлика колку години имате, вежбањето секогаш може да го подобри вашиот квалитет на живот, со што не мора да посветувате премногу време за да го видите и почувствувате подобрувањето. Никогаш не е предоцна за утрински ритуал од неколку вежби, со кои ќе ја задржите флексибилноста, а ќе ги размрдате и коските и мускулите. Утринските […]

Категорија: Спорт

декември 1, 2019

ЗУМБА

Доколку барате аеробна активност која ќе ве прави среќни, а има и брзо видливи ефекти, тогаш ова е вистинско нешто за вас.

Категорија: Спорт

ноември 1, 2019

ТЕНИС

Доколку барате аеробна активност која ќе ве прави среќни, а има и брзо видливи ефекти, тогаш ова е вистинско нешто за вас.

Категорија: Спорт

ноември 1, 2019

ТАЕ БО

Доколку барате аеробна активност која ќе ве прави среќни, а има и брзо видливи ефекти, тогаш ова е вистинско нешто за вас.

Категорија: Спорт

октомври 1, 2019