Фармацевти
Контакт

Ризик фактори за кардиоваскуларни заболувања

Крвен притисок

Ризик фактори за кардиоваскуларни заболувања

д-р Билјана Колева специјалист по интерна медицина Дијагностички Центар –...

Како да го намалиме ризикот од срцев удар?

д-р Александар Колев спец. по кардиохирургија ЈЗУ УК за Државна...

Покачен крвен притисок – еден од главните ризик-фактори за срцевите болести

д-р Александар Митов | Причините за смртност во светски рамки,...

МИГРЕНА

Силна болка проследена со низа специфични симптоми претставува една од...

КАТЕГОРИИ