Фармацевти
Контакт

Извор на животот

Машко здравје

Извор на животот

| Сонце Пролетта е идеално време за уживање во сончевите...

Егзема: Атописки дерматитис

| д-р Коста Цветковиќ спец. по дерматовенерологија Атописки дерматитис претставува...

14 јуни – Светски ден на крводарителство

| Секоја година во целиот свет се одбележува Светскиот ден...

Кога љубомората ја гуши љубовта

| д-р Александра Прошева ПЗУ ПОЛИКЛИНИКА Д-Р ПАВЛОВ Љубомората е...

ХИПЕРЛИПИДЕМИИ – Најважниот фактор на ризик за кардиоваскуларните заболувања

| м-р фармацевт Соња Пецевска Холестеролот е материја којашто е нормална составна компонента...

Обединети против ракот

| прим. д-р Добрила Андоновска СПЕЦИЈАЛИСТ ПО ПЛАСТИЧНА И РЕКОНСТРУКТИВНА ХИРУРГИЈА ВО „ONE-HOSPITAL“ ТЕТОВО По повод 4 февруари, Светскиот ден за борба против ракот, тргајќи ги настрана статистиките и застрашувачките податоци, решивме да споделиме неколку информации во врска со хемотерапијата – лекување кое е дел од самата борба со оваа глобална и брзорастечка епидемија. За […]

Категорија: Машко здравје

февруари 1, 2020