Фармацевти
Контакт

Прекин на дишење во сон – Ризикот на пациентите со апнеа

Оториноларингологија

Прекин на дишење во сон – Ризикот на пациентите со апнеа

| Прим. Спец д-р Маја Кирјас ЈЗУ Клиника за оториноларингологија...

Борете се против никотинската зависност

| Борете се против никотинската зависност Решивте да се збогувате...

Воспаление на синусите

Автор-Прим Спец Др Кирјас Маја Хирург-оториноларинголог ЈЗУ Клиника за оториноларингологија...

ВОСПАЛЕНИЕ НА НЕПЦАТА

Иако гингивитисот, или воспаление на непцата, не претставува голем проблем...

КАТЕГОРИИ