Фармацевти
Контакт

ТИРОИДНАTA ЖЛЕЗДА И НЕЈЗИНИTE ЗАБОЛУВАЊА

Штитна жлезда

ТИРОИДНАTA ЖЛЕЗДА И НЕЈЗИНИTE ЗАБОЛУВАЊА

Тироидната жлезда е дел од ендокриниот систем, сместена на предниот...

Анамнеза и дијагностика на тироидните заболувања

Улогата на пациентот и докторот Д-р Александра Лазаревска-Давитков ПЗУ „ДСГ...

КОИ СЕ ПОБРОЈНИ, МЛАДИТЕ ИЛИ СТАРИТЕ?

Кинески хирурзи со помош на 5G технологија неодамна извеле две...

КАТЕГОРИИ