Фармацевти
Контакт

29 септември – Светски ден на срцето

Срце и крвни садови

29 септември – Светски ден на срцето

| д-р Перо Попески интервентен радиолог Светскиот ден на срцето...

14 јуни – Светски ден на крводарителство

| Секоја година во целиот свет се одбележува Светскиот ден...

ХИПЕРЛИПИДЕМИИ – Најважниот фактор на ризик за кардиоваскуларните заболувања

| м-р фармацевт Соња Пецевска Холестеролот е материја којашто е нормална составна компонента...

РЕШЕНИЕ ЗА ТОПЛИТЕ ДЕНОВИ

По илјада и илјада години примена филцот е сè уште...

КАТЕГОРИИ