Фармацевти
Контакт

Алопеција ареата

Убавина

Алопеција ареата

| д-р Наташа Теовска Митевска спец. дерматовенеролог Приватна општа болница...

Вежби по породувањето

| Вежби по породувањето Физичката активност е корисна навика во...

Младоста е убава, но не трае вечно

| Младоста е убава, но не трае вечно Не очајувајте...

Добро познат, но ретко практикуваниот третман со пареа

| Добро познат но ретко практикуваниот Третман со пареа – Начин со...

Нега на кожата во зимскиот период

Дипл.фармацевт Димитрова Јорданка Аптека Фитомед-Кочани | Зимата има посебен шарм...

Златен допир

| Златната маска е вистински хит на годината што изминува....

БЕЗГЛУТЕНСКА ИСХРАНА

Чувството на среќа не е запишано во ДНК како бојата на очите, туку се учи како и вештината за пливање. На нас е задоволството да го препознаеме во малите, базични и вечни нешта и да научиме да го разликуваме од инстант среќата која ја купуваме и понекогаш скапо ја плаќаме.

Категорија: Убавина

ноември 1, 2019

Појави на акни и митесери во лето

Чувството на среќа не е запишано во ДНК како бојата на очите, туку се учи како и вештината за пливање. На нас е задоволството да го препознаеме во малите, базични и вечни нешта и да научиме да го разликуваме од инстант среќата која ја купуваме и понекогаш скапо ја плаќаме.

Категорија: Убавина

август 3, 2019