Фармацевти
Контакт

Деца со аутизам

Логопедија

Деца со аутизам

| Проф. Д-р Гордана Станковска ФАКУЛТЕТ ЗА МЕДИЦИНСКИ НАУКИ, УНИВЕРЗИТЕТ...

Развој на детската самостојност

| проф. д-р Слаѓана Ангелкоска психолог Секој родител сака и...

Не ја одложувајте посетата на логопед

| клинички логопед специјалист Љупка Костовска ЛОГОПЕДСКИ ЦЕНТАР „ЧИРИБУ ЧИРИБА“...

ВОСПАЛЕНИЕ НА НЕПЦАТА

Иако гингивитисот, или воспаление на непцата, не претставува голем проблем...

СМИСЛА ЗА ХУМОР

Чувството на среќа не е запишано во ДНК како бојата...

КАТЕГОРИИ