Фармацевти
Контакт

Опстипација во текот на бременоста

Бременост и породување

Опстипација во текот на бременоста

м-р д-р Симонида Котларова Попоска специјалист гинеколог акушер ПЗУ РЕМЕДИКА,...

Соба за новороденче – За безбедноста на најмилите

| За безбедноста на најмилите Кога станува збор за декорација...

Вежби по породувањето

| Вежби по породувањето Физичката активност е корисна навика во...

Неинванзивно пренатално тестирање

| биолог, Дона Коцевски ГЕНОМИКС, СКОПЈЕ Неинвазивото пренатално тестирање –...

Магнезиум во бременост

| Магнезиумот често нарекуван „најженскиот елемент“  e меѓу еден од...

Добар сон е половина здравје

д-р Александра Бошковска ПЗУ Поликлиника Д-р Павлов | 8 часови...

БРЕМЕНОСТ

Чувството на среќа не е запишано во ДНК како бојата на очите, туку се учи како и вештината за пливање. На нас е задоволството да го препознаеме во малите, базични и вечни нешта и да научиме да го разликуваме од инстант среќата која ја купуваме и понекогаш скапо ја плаќаме.

септември 1, 2019

ИСХРАНА ВО БРЕМЕНОСТА

Чувството на среќа не е запишано во ДНК како бојата на очите, туку се учи како и вештината за пливање. На нас е задоволството да го препознаеме во малите, базични и вечни нешта и да научиме да го разликуваме од инстант среќата која ја купуваме и понекогаш скапо ја плаќаме.

септември 1, 2019