Фармацевти
Контакт

Панталони

Мода

Панталони

Во 60-тите години на минатиот век Жаклина Оназис, сопруга на...

Кожена jакна

Од филмското платно го освои светот, а ја носеле сите,...

Модерни фризури

За женските локни со векови се пишувале стихови, но кадриците...

Летна торба

За најскапа женска чанта на светот се смета прочуената Биркин...

Обувки за лето

Најпознатиот лекар од стара Грција, Хипократ, рекол дека одењето е...

Облека за плажа

Модата не е прашање на облека, модата е во воздухот,...

КАТЕГОРИИ