Фармацевти
Контакт

РАЧЕН ЧАСОВНИК

Мода

РАЧЕН ЧАСОВНИК

Изминувањето на времето е вечен противник на човековата страст за...

РАМНИ ЧЕВЛИ

После многу години владеење на високите штикли, ниските потпетици се...

Ноќница

Од едноставни и строги модели закопчани до грло, кои добро...

Волнени чорапи

Некогаш дел од народната носија и потреба за затоплување во...

Вечна елеганција

Кожени салонки, чанта и каиш, свилени ешарпи и бисерен ѓердан,...

Елегантни во џемпер

Ладното време бара топла облека, а џемперот е парче облека...

Пелерина

Во минатото пелерината била неизоставно парче облека на европските аџии по кои го добила и името, подоцна станала статусен симбол на богатите и моќните, но и практична работна облека на војниците и медицинските работници, па не е необично што и уметниците сакаат да ги облечат своите суперхерои, како Шерлок Холмс, во оваа мистична, софистицирана, но и практична наметка

Категорија: Мода

ноември 1, 2017

Бела кошула

Славната дизајнерка Вера Ванг од Њујорк вели дека „слоевитоста дава одредена ноншарлантност“, а дека клучот на тајната на ваквото облекување е во користење и комбинирање бои, текстури, должини, пропорции и кроеви

Категорија: Мода

октомври 1, 2017

Слоевита облека

Славната дизајнерка Вера Ванг од Њујорк вели дека „слоевитоста дава одредена ноншарлантност“, а дека клучот на тајната на ваквото облекување е во користење и комбинирање бои, текстури, должини, пропорции и кроеви

Категорија: Мода

септември 1, 2017

Летни фризури

Во летната сезона 2017 се носат едноставни, свежи и природни фризури, направени за неколку минути, без употреба на фен и други топли апарати кои дополнително ја сушат косата

Категорија: Мода

август 1, 2017