Фармацевти
Контакт

BETTY магазин, септември 2016

Списание BETTY

BETTY магазин, март 2016

[mk_image src="https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/02/Cover-2016.jpg" group="_general" margin_bottom="0" crop="false"][mk_fancy_title color="#15397f" size="30" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] СИМОН ТРПЧЕСКИ [/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name="h3" color="#393836" size="20" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] Никогаш не се откажувам од напредокот и учењето [/mk_fancy_title] Broj 25, март 2016 Бојана Симоновиќ Најдобриот македонски пијанист на сите времиња, Симон Трпчески, ексклузивно зa BETTY магазин открива како и кога бил забележан неговиот талент. Големиот уметник објаснува какво е [...]

Категорија: Списание BETTY

март 1, 2016

BETTY магазин, февруари 2016

[mk_image src="https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/01/Cover_feb.jpg" group="_general" margin_bottom="0" crop="false"][mk_fancy_title color="#15397f" size="30" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] Парни ваљак [/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name="h3" color="#393836" size="20" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] ПО ПРВИТЕ 40 ГОДИНИ [/mk_fancy_title] Broj 24, февруари 2016 Далибор Мрдиќ Основани се далечната 1975 година. Зад нив се 18 студиски, 5 концертни албуми и 8 компилации. По повод славеничката турнеја објавија две нови песни, „Пролази [...]

Категорија: Списание BETTY

февруари 1, 2016

BETTY магазин, јануари 2016

[mk_image src="https://betty.mk//wp-content/uploads/2016/01/Cover_jan_2016.jpg" group="_general" margin_bottom="0" crop="false"][mk_fancy_title color="#15397f" size="30" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] Жељко Јоксимовиќ [/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name="h3" color="#393836" size="20" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] Благодарен сум на она што го имам [/mk_fancy_title] Broj 23, jануари 2016 Далибор Мрдиќ Еден од најпопуларните музичари од овие простори, зад себе има 6 албуми, многу хитови кои ги компонирал за други изведувачи, но и [...]

Категорија: Списание BETTY

јануари 4, 2016

BETTY магазин, декември 2015

[mk_image src="https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/11/Cover_dec2015.jpg" group="_general" margin_bottom="0" crop="false"][mk_fancy_title color="#15397f" size="30" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] Марјана Станојковска [/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name="h3" color="#393836" size="20" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] Би сакала да играм во мјузикл [/mk_fancy_title] Broj 22, декември 2015 Бојана Симоновиќ Нејзиното име се поврзува со убавина, танц, атрактивност. Марјана Станојковска со години сигурно чекори на македонската сцена и предизвикува голем интерес кај публиката [...]

Категорија: Списание BETTY

декември 1, 2015