Фармацевти
Контакт

BETTY магазин, ноември 2015

Списание BETTY

BETTY магазин, маj 2015

[mk_image src="https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/04/Cover-site.jpg" group="_general" margin_bottom="0" crop="false"][mk_fancy_title color="#15397f" size="30" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] ИГОР ЏАМБАЗОВ [/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name="h3" color="#393836" size="20" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] Јас одбивам да бидам просечен [/mk_fancy_title] Broj 15, маj 2015 Актерството е вирус за кој сè уште не е пронајден лекот Бојана Симоновиќ Кога ќе се направи асоцијација за најдобриот шоумен во Македонија, кој, исто така, е и актер, водител, [...]

Категорија: Списание BETTY

мај 7, 2015

BETTY магазин, април 2015

[mk_image src="https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/08/Cover_april.jpg" group="_general" margin_bottom="0" crop="false"][mk_fancy_title color="#15397f" size="30" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] Симона Попоска [/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name="h3" color="#393836" size="20" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] Медицината и музиката одат заедно! [/mk_fancy_title] Broj 14, април 2015 Ми недостига Охридското Езеро наутро Бојана Симоновиќ Млада, надежна музичарка, но и докторка, Симона Попоска, е една од новите лица за кои македонската музичка сцена допрва ќе слуша. Во ексклузивното [...]

Категорија: Списание BETTY

април 7, 2015

BETTY магазин, март 2015

[mk_image src="https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/08/Cover-mart.jpg" group="_general" margin_bottom="0" crop="false"][mk_fancy_title color="#15397f" size="30" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] Eye Cue бенд [/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name="h3" color="#393836" size="20" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] Се стремиме да соз дадеме нешто што нас ќе нè изненади. Нашата оригиналност се крие во работата без цензура [/mk_fancy_title] Broj 13, март 2015 Бојана Симоновиќ По својата оригиналност отскокнуваат на македонската музичка сцена. Бојан Трајковски од бендот Eye [...]

Категорија: Списание BETTY

март 7, 2015

BETTY магазин, февруари 2015

[mk_image src="https://betty.mk//wp-content/uploads/2015/08/Cover-feb.jpg" group="_general" margin_bottom="0" crop="false"][mk_fancy_title color="#15397f" size="30" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] Висар Вишка [/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name="h3" color="#393836" size="20" font_weight="bold" font_style="inhert" margin_bottom="0" font_family="none"] Сите улоги ми се при срце [/mk_fancy_title] Broj 12, февруари 2015 Би сакал да бидам дел од ист филм со Гери Олдман Бојана Симоновиќ Актерот кој сè почесто е дел од успешни странски филмски проекти, а поретко го среќаваме како глуми во [...]

Категорија: Списание BETTY

февруари 7, 2015