Фармацевти
Контакт

Одбојка на песок

Спорт

Одбојка на песок

Спортот кој најмногу се поврзува за лето, жештина, потемнет тен,...

Вежби за рамни стапала

Сè повеќе деца и возрасни се со стекнати рамни стапала...

Едрење

Искусните едриличари тврдат дека сезоната на едрење трае додека дуваат...

Вежбање во вода

Многумина од нас одморот ќе го поминат покрај брег на...

Синхронизирано пливање

Водениот балет, како што уште се нарекува синхронизираното пливање, спаѓа...

Капење во шумски воздух

Идејата дека шумите и нивниот воздух имаат посебно место во...

Трчање

Ако сте почетник во трчање прво посоветувајте се со лекар, па почнете со одење и кратко трчање. Пред тренинг загревајте се и размрдувајте се, а по тренингот истегнете се, секогаш слушајќи го своето тело со редовно проверување на пулсот

Категорија: Спорт

мај 10, 2016

Вежби за ослободување од стрес

Докажано е дека стресот е штетен како за телото така и за психата, па против него треба да се бориме со редовно вежбање и различни техники за опуштање

Категорија: Спорт

март 25, 2016

Вежби за рамен стомак

Затегнатиот стомак се смета за важен фактор на убавиот изглед, но тој во исто време е сигурност за добро здравје, до кое се доаѓа со упорно вежбање и исхрана без месни преработки, индустриска храна, слатки, грицки и газирани пијалаци

Категорија: Спорт

февруари 25, 2016

Слободно качување

Екстремен спорт кој подразбира прецизност и сила, самодисциплина и трпение, храброст и ладнокрвност, и поместување на сопствените физички и психички граници, бидејќи колку условите за качување се посурови, толку успехот на качувачот е поголем

Категорија: Спорт

јануари 27, 2016