Фармацевти
Контакт

Интервју – Остварените соништа на Елена Ристеска

Интервју

Интервју – Остварените соништа на Елена Ристеска

| Шминка и фризура: Даниел Николовски | Крајот на секоја...

Интервју – Успешна година за Пере Нокаут

| Пере, како успеа да се одржиш во форма во...

Интервју – Во ритам со Лаура Крлиу

| Успешна и амбициозна, остава длабок печат со своето влијание,...

Интервју – Трио Џентлмен – Моќно и светски

Несекојдневни, посебни и екстремно квалитетни се зборовите со кои  може...

Интервју – Андреј Стојановски – Плива кон успесите

| Имавме особено задоволство да разговараме со Андреј Стојановски, момче...

Интервју – Младиот фудбалер Еннур Тотре

| 1. Кој е Еннур Тотре надвор од фудбалските терени?...

Интервју – Сашко Коцев и Матеј Настевски: Светот на Зоки Поки

| МАТЕЈ НАСТЕВСКИ Не ќе постоеше Зоки Поки на малите екрани, ако не постоеше Матеј Настевски! Матеј, кога за првпат ја читаше книгата „Зоки Поки“, дали посакуваше да си барем на еден ден дел од неговите авантури? Прв пат книгата ми ја читаше мајка ми и си замислував како јас да сум Зоки Поки. Кога […]

Категорија: Интервју

јуни 1, 2020

Интервју со Игор Ангелов – СМЕАТА ЛЕКУВА

| Во моментов актуелен со проектот „ТВ Училница“ каде во живо се овозможува неформална едукација за учениците и децата на предучилишна возраст, Игор Ангелов повторно ги освојува срцата на најмладата и најискрената публика, децата. Освојувањето на детските срца е вистински предизвик за секој актер. Тие се највредната публика која што ја препознава искреноста, знае да […]

Категорија: Интервју

април 1, 2020

ИНТЕРВЈУ: Едина Муса: НЕГУВАЈТЕ ГО СПОРТСКИОТ ДУХ

|   BETTY: Во последно време се истакнавте како персонален тренер. Како ги мотивирате оние што се обидуваат да го трансформираат своето тело и колку време е потребно за да се постигне посакуваната цел? Едина: Мотивацијата е различна кај секоја индивидуа, и јас како тренер треба да го пронајдам правилниот начин на кој би можела […]

Категорија: Интервју

март 1, 2020

Интервју – Искра Канзурова: ВО ЖИВОТОТ БИДЕТЕ АНАНАС

|   Позитивноста на луѓето извира од нивниот поглед, начинот на зборување, размислување и зрачи со енергија за која недостасуваат зборови кои би можеле да ја опишат. Токму таква е Искра. Спонтана, искрена и без комплекси. Пред екраните ја гледаме во издание кое што не се разликува од она што вистински е таа и кога […]

Категорија: Интервју

февруари 1, 2020