Фармацевти
Контакт

Интервју со Филиз Ахмет – Актерка која се прослави со серијата „Величенствениот“

Интервју

Интервју со Ведрана Ѓорѓевиќ – Медиумско Лице

BETTY: Кога првапат доби желба да се појавуваш пред малите...

Интервју со Дардан Дехари – Единствениот Македонец кој ја претстави државата во дисциплината на алпско скијање

Дардан Дехари доследно ја претстави Македонија на Олимписките игри. Единствениот...

Интервју со Жарко Костиќ – „Шармот на позитивната мисла“

1. Еден од столбовите на Вашата професија е грижата за...

Интервју со Билјана Дебарлиева – „Безвременска убавина“

Речиси три децении гледачите пред малите екрани Ве доживуваат како...

Интервју со Лара Иванова – „Млада и талентирана“

1. Од „Супер Ѕвезда“ до ова што го гледаме денес…...

BETTY лик – Интервју со Ксенија Николова

Ксенија Николова е автор на дури шест книги, меѓу кои и последната „Емотивен манипулатор“, која се смета за еден од најчитаните романи во нашата држава. Нејзините книги неодамна беа преведени на англиски и бугарски јазик, што направи оригиналниот стил на младата писателка да допре до читателската публика и надвор од нашите граници. Ако би требало […]

Категорија: Интервју

февруари 1, 2022

Интервју со Стефан Лазаров – Брзото темпо на успехот

1. Новите почетоци секогаш се со амбиција за подобрување на нештата. Како ти ја започна новата година и дали веќе имаш планови за новата 2022 година? Во изминативе 2 години мојот живот се промени целосно и постојано има некој новитет, план, идеја, амбиција. 2020 ја завршив многу успешно, со повеќе од 30 000 следбеници на мојот […]

Категорија: Интервју

јануари 1, 2022

Интервју со Тамара Тодевска – „Енергија која плени“

Изминатата година на професионален план беше одлична година за тебе. По што најмногу ќе ја паметиш? Професионално по концертите во Амфитеатарот во Охрид и во Хераклеа. Ова бешe голем подвиг, многу несигурен од повеќе аспекти, бидејќи се случија за прв пат од кога се наоѓаме во глобална пандемија.  Имав и други поводи да бидам среќна […]

Категорија: Интервју

декември 1, 2021

Интервју со Давид Мукка – „Ако го следиш актуелното, тогаш доцниш“

Доколку треба накратко да те опишеме, слободно можеме да кажеме дека си мултикреативна личност со повеќе таленти. Покрај твоите музички дела, те гледаме и како актер, сценарист, модел… Што ти претставува поголем предизвик и во што уживаш повеќе? Актерството или  музиката? Не ги делам двете одамна. Од истото место црпам кога се изразувам преку музиката, […]

Категорија: Интервју

ноември 1, 2021