Фармацевти
Контакт

Синхронизирано пливање

Спорт

Синхронизирано пливање

Водениот балет, како што уште се нарекува синхронизираното пливање, спаѓа...

Капење во шумски воздух

Идејата дека шумите и нивниот воздух имаат посебно место во...

Трчање

Ако сте почетник во трчање прво посоветувајте се со лекар,...

Вежби за ослободување од стрес

Докажано е дека стресот е штетен како за телото така...

Вежби за рамен стомак

Затегнатиот стомак се смета за важен фактор на убавиот изглед,...

Слободно качување

Екстремен спорт кој подразбира прецизност и сила, самодисциплина и трпение,...

КАКО ДА СЕ ОДРЖИ ВИТАЛНОСТА И ДА СЕ ЗАБАВИ СТАРЕЕЊЕТО

Иако изворно е спорт кој многу бара, кросфитот ги освои и филмските ѕвезди, како Бред Пит и Џејсон Стејтон, кој пред глумата тренирал боречки вештини и скокање во вода, и Ченинг Тејтум, познат по дисциплинираното вежбање и здравата исхрана

Категорија: Спорт

јануари 26, 2016

Кросфит

Иако изворно е спорт кој многу бара, кросфитот ги освои и филмските ѕвезди, како Бред Пит и Џејсон Стејтон, кој пред глумата тренирал боречки вештини и скокање во вода, и Ченинг Тејтум, познат по дисциплинираното вежбање и здравата исхрана

Категорија: Спорт

јануари 4, 2016

Тае бо

Комбинација на контрола, карактеристична за воени вештини, фокус и сила, карактеристични за бокс и ритам и грациозност, карактеристични за танц

Категорија: Спорт

ноември 23, 2015

Куглање

Во 30-тите години на минатиот век куглањето на девет кегли во повеќе градови во САД било забрането, бидејќи работниците повеќе сакале да одат на куглање отколку на работа…

Категорија: Спорт

ноември 23, 2015