Фармацевти
Контакт

Интересни информации за јогата

Спорт

Интересни информации за јогата

| Ако размислувате дали да започнете со јога, тогаш вие...

Како да се мотивирате за да се вратите назад на вежбањето?

| Ајде на шопинг | Еден од начините со коишто ќе...

Интервју – Борко Ристовски: НАДВОР ОД ГОЛОТ

| Покрај секојдневните интензивни тренинзи дали практикуваш некоја друга спортска...

Магијата на елеганцијата и балансот

| Скокови, вртења и елегантни движења кои се секогаш добредојдени...

Никогаш не е предоцна

Без разлика колку години имате, вежбањето секогаш може да го...

ЗУМБА

Доколку барате аеробна активност која ќе ве прави среќни, а...

ТЕНИС

Доколку барате аеробна активност која ќе ве прави среќни, а има и брзо видливи ефекти, тогаш ова е вистинско нешто за вас.

Категорија: Спорт

ноември 1, 2019

ТАЕ БО

Доколку барате аеробна активност која ќе ве прави среќни, а има и брзо видливи ефекти, тогаш ова е вистинско нешто за вас.

Категорија: Спорт

октомври 1, 2019

БАЛЕТ

Лесно и наизглед без напор играчите на балет се движат по сцената правејќи да помислиме дека сè што прават е едноставно. Меѓутоа, ова е една од човечките активности која бара најмногу физичка подготвеност.

Категорија: Спорт

октомври 1, 2019

ВАТЕРПОЛО

Напорите кои овој вид тренинг ги наметнува може да бидат голем предизвик дури и за најискусните и најуспешните спортисти.

Категорија: Спорт

септември 1, 2019