Фармацевти
Контакт

Хипохондрија

BETTY фармацевт

Хипохондрија

Погрешно е сфаќањето дека лице со хипохондрија измислува симптоми и...

Модерна хормонска контрацепција

Многу присутна во модерното време е употребата на антибеби пилули,...

Напнатост, нервоза и несоница

Диететски суплементи се природни препарати безбедни за долгогодишна употреба бидејќи...

Да го прашаме нашиот фармацевт

При појава на првите тегоби за совет често се обраќаме...

Алергија на лекови

Алергиите на лек најчесто се манифестираат со јадеж, исип или...

ИНСЕКТИТЕ, ТИЕ ЛЕТНИ НАПАСТИ

Крлежите, осите и комарците се најактивни во лето, нивните каснувања...

Нашата летна аптека

Речиси на сите ни се случило неколку денови од летувањето да ни пропаднат поради неочекувани здравствени незгоди, како што се акутна дијареја, мачнина или температура

Категорија: BETTY фармацевт

јуни 11, 2015