Фармацевти
Контакт

Копчиња, кончиња, лентички за РАЗИГРАНИ РАКАВИЦИ

BETTY работилница

Копчиња, кончиња, лентички за РАЗИГРАНИ РАКАВИЦИ

Моден детаљ без кој дефинитивно не можеме да ги замислиме...

Освежете ги еднобојните шолји

Компирот го сакаат сите, се јаде во сите земји и...

Компири од рерна

Компирот го сакаат сите, се јаде во сите земји и...

Панделка од коса

Апостолките, познати како „јапонки“, се влечки незаобиколни за топлите летни...

Апостолки за сите прилики

Апостолките, познати како „јапонки“, се влечки незаобиколни за топлите летни...

Рамки за слики

Модерната технологија, односно дигиталните фотоапарати и смарт телефоните нè оттргнаа...

Нов изглед на старата јакна

Тексас јакната е незаобиколно парче облека како кај жените така и кај мажите. Таа може да се комбинира со сè. Темна, светла, широка, струкирана – тексас јакната дефинитивно нема конкуренција со години, па така ни оваа сезона

Категорија: BETTY работилница

април 3, 2017

Мирис на љубовта

Март е месец во кој веќе полека ни се приближува пролетта, за многумина најубавото годишно време, ни доаѓаат потопли денови, но и месец во кој го прославуваме интернационалниот празник на жените 8 Март…

Категорија: BETTY работилница

март 1, 2017

Мој балзам

Усните се еден од најчувствителните делови на телото. Токму поради тоа е потребно секогаш да бидат хидрирани. Како зиме, така и лете, треба да се заштитат од надворешни влијанија, а доколку не се негуваат на вистински начин, се сушат и пукаат

Категорија: BETTY работилница

февруари 1, 2017

Снежни крцкави колачиња

Новогодишните празници за многумина од нас претставуваат најубав дел од годината. Период кога сите се трудиме да бидеме со своите најмили, да подариме внимание на оние кои тоа го заслужуваат, а за кои во текот на годината немаме време. Поради секојдневните обврски остануваме ускратени за непроценливи моменти на дружење со најблиските

Категорија: BETTY работилница

јануари 3, 2017