Фармацевти
Контакт

Весели светилки

BETTY работилница

Весели светилки

Зачекоривме во декември, месец во кој почнува зимската магија, кога...

Гајба полна со сни

Мебел од дрвени палети и гајби сè почесто ги краси...

Есенски свеќници

Секое домаќинство ги има во домот, а од пред неколку...

Виолетовиот мирис на лавандата

Лавандата е ароматично растение кое сè почесто може да се...

Привлечноста на летото – деколте

Деколтето е дел од женското тело кое, секако, привлекува големо...

Кралица на шикот

Можеби денес помалку се среќаваат нo и понатаму имаат посебен...

Украсете го летото

Со сите комбинации на облека, алките секогаш изгледаат ефектно. Какви и да се, широки или тенки, шарени или еднобојни, едноставни или екстравагантни, тие му даваат оригинален печат на вашиот изглед

Категорија: BETTY работилница

јуни 2, 2016

Разбудете ја фантазијата

Со сите комбинации на облека, алките секогаш изгледаат ефектно. Какви и да се, широки или тенки, шарени или еднобојни, едноставни или екстравагантни, тие му даваат оригинален печат на вашиот изглед

Категорија: BETTY работилница

мај 10, 2016

Уникатни ешарпи

Еднобоен мек материјал од вискоза, памук или свила е совршена подлога креативно да се изразите цртајќи пролетни мотиви за ваш единствен моден додаток

Категорија: BETTY работилница

март 25, 2016

Рачна изработка од хартија

Без разлика дали е украсна, обична или од весници, хартијата е добар материјал за изработка на различни интересни и употребливи предмети за домот, како оваа корпа за сместување разни дребулии

Категорија: BETTY работилница

февруари 25, 2016