Фармацевти
Контакт

ПРАКТИЧНА ТОРБИЧКА ЗА ШМИНКА

BETTY работилница

ПРАКТИЧНА ТОРБИЧКА ЗА ШМИНКА

Дури и кога е спакувана во посебна торбичка за козметика,...

Ѓердани за сите прилики

За да имате неколку оригинални парчиња накит, не мора да...

Куклички од стари чорапи

Чорапите кои не се повеќе во пар се инспиративен материјал...

Уметност на рециклажата

Рециклажа не е само одвојување и распределување на ѓубрето, туку...

САМ СВОЈ КОЗМЕТИЧАР

Генерално правило е дека здравите намирници кои ги внесуваме во...

Сам свој фризер

Романтичните и шармантни пунџи станале моден тренд во половината на...

ТОРБА ОД МАРАМА

Секогаш модерни и практични торбите од памук, свила или синтетика, кои се носат преку рамо и се во склад со облеката или модните додатоци, брзо и лесно можат да се направат во само три потези од марама во облик на квадрат, со врзување на три јазли

Категорија: BETTY работилница

август 5, 2015

Бидермаер

Обичај е цвеќето да се реди кружно, а ние избравме црвени ружи и зелени хортензии од градината, бидејќи заедно означуваат романтика, склад, свежина, срдечност и разбирање

Категорија: BETTY работилница

јуни 23, 2015

Сам свој шапкар

За среќен живот се потребни грст ориз и шешир од слама, вели една стара кинеска поговорка

Категорија: BETTY работилница

јануари 14, 2015