Фармацевти
Контакт

100% ПРИРОДНО ЛАДНО (VIRGIN)

Здравje

100% ПРИРОДНО ЛАДНО (VIRGIN)

Новите светски трендови промовираат добро обликувано тело, бронзен тен, но,...

ЗДРАВИ ЗАБИ

Прво на забната глеѓ се појавува мала дамка, бела како...

Деформитети на ’рбетот кај децата

Седечкиот начин на живот, пред телевизор и компјутер, комбиниран со...

Слабеење

Повеќето заблуди за слабеењето се базирани на некое „лесно решение“,...

СО ИСХРАНА ПРОТИВ ОПСТИПАЦИЈА

Подобра работа на цревата се постигнува со консумирање храна богата...

Меланом

Раното откривање е можно со клинички и дерматоскопски преглед, а...

Замастен црн дроб

Регулирање или лекување на скриена или примарна причина која предизвикала нарушување на функцијата на црниот дроб е од есенцијално значење, како и здрава исхрана, секојдневно физичко вежбање и природни лекови кои ја подобруваат регенерацијата на клетките и помагаат во отстранување на токсините кои го оштетуваат црниот дроб

Категорија: Здравje

август 4, 2015

Живот со суво око

Суво око претставува состојба на квалитативен или квантитативен недостиг на солзи, со што се намалува подмачкувањето и навлажнувањето на очите.

Категорија: Здравje

јуни 29, 2015

Хидратација на организмот со овошје и зеленчук

Пиењето два литра вода на ден не е единствен начин да бидеме хидрирани, бидејќи околу 20 насто од течностите ги внесуваме во организмот и преку храна.

Категорија: Здравje

јуни 23, 2015

Хиперхидроза

Иако изгледа како тривијален проблем, зголеменото потење е непријатна состојба и видлив проблем, од кој страдаат околу три насто од луѓето, но бројот веројатно е поголем

Категорија: Здравje

јуни 23, 2015